(Foto) „La câțiva kilometri … pe autostrada … O toaletă așa cum trebuie să fie. Se poate și în România” … Doamna Silvia e responsabilă

(Last Updated On: September 25, 2017)

De câte ori ai găsit o toaletă publică, așa cum trebuie,  prin marile orașe sau pe autostradă? Erwin Albu, cel care a deschis la Codlea Brașov, o „Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiți”, a rămas impresionat de condițiile găsite într-o toaletă de pe autostradă.

Pe Facebook, Erwin Albu a adăugat fotografii cu mesajul: „La câțiva kilometri de Timișoara, pe autostrada spre Deva. O toaletă așa cum trebuie să fie. Se poate și în România.

 

Doamna Silvia e responsabilă și e surprinsă de faptul că fug imediat după vizită la mașina parcată la câțiva pași și îi ofer un ghiveci de lavandă de la Florăria eral Codleași îi mulțumesc frumos pentru curățenia exemplară.

„Foarte frumos la dvs, mulțumim mult“ îi zic. „Facem, așa trebuie să fie“ zice. „Ce frumos miroase“ zice, ținând cu bucurie ghiveciul dăruit între palme, în timp ce își întinde degetele cu țigareta aprinsă, „hai să vă mai arat ce flori mai am, dar tre’ să le bag înăuntru în curând“. Și mi-a arătat și am fotografiat ce vedeți și am vorbit despre flori. A rămas că îi mai aduc ceva frumos de plantat atunci când mai trec.

#Româniafrumoasă #haicăsepoate”.