(Foto) Cea mai ieftină Dacia, pregătită pentru 2018! Așa arată modelul de 3.500 de euro:

(Last Updated On: September 13, 2017)

Cea mai ieftină mașină Dacia ar putea intra pe piețele europene din anul 2018. Mașina low-cost construit de francezi in India, Renault Kwid a fost fotografiat la Paris.

Potrivit revistei Caradisiac în Europa mașina ar fi comercializata sub brandul Dacia.

Versiunile produse in India au minimum de echipamente de siguranta si costa doar 3500 de euro, informează realitatea.net
Aparitia masinii i-a facut pe francezi sa speculeze ca noul model va ajunge si pe piata europeana in 2018.

Ea va fi comercializata sub marca Dacia, dar, pentru a fi respecta standardele din Europa, masina trebuie imbunatatita din punct de vedere tehnic, ceea ce va duce pretul la cel putin 5500 de euro.

Marți, la  la Frankfurt International Fair, a fost prezentată noua Dacie Duster.

Noul Duster propune  o serie de echipamente inedite în gama Dacia, aşteptate de clienţi precum sistem «multiview camera», senzor de monitorizare a unghiul mort, airbag-uri cortină, sistem de climatizare automată, card de acces mâini libere şi sistem de activare automată a farurilor.

Faţada centrală a planşei de bord include un ecran MediaNav Evolution poziţionat mai sus, accesibil şi uşor lizibil. Butoanele de comandă sunt dispuse sub forma unei claviaturi, dând astfel o notă modernă habitaclului. comenzile sistemului de climatizare automată amintesc prin forma lor rotundă de cele trei aeratoare dispuse în partea superioară a planşei de bord, volanul este reglabil în înălţime (40 mm) şi în adâncime (50 mm), permiţând astfel şoferului să îşi ajusteze cea mai bună poziţie de condus.

Disponibil pe toate modelele gamei Dacia, acest volan cu patru braţe integrează în centru comanda claxonului,  potrivit Capital.

La interior, principalul atu al noii versiuni, trebuie spus că dispunerea parbrizului cu 10 centimetri mai în faţă conferă o senzaţie de spaţiu mărit majorat. O atenţie deosebită a fost acordată acusticii. Insonorizarea habitaclului a permis reducerea semnificativă a nivelului de zgomot.

Vezi aici Video:

Îți place?