Cea mai tânără femeie primar din România: Am sunat la ENEL în calitate de Primar pentru a reclama, încă o dată, persistența problemei alimentării cu energie electrică în comuna noastră … Răspunsul operatorului a fost de-a dreptul tragi-comic:”

(Last Updated On: September 21, 2017)

După furtunile de zilele trecute, multe localități din România sunt și acum fără curent. Iar când un primar sună la ENEL, operatorul o ceartă și îi spune să sune abonații afectați. Care nu pot suna pentru că nu au curent să-și încarce mobilele.

Pe Facebook, Irina Onescu a scris. „Am sunat la ENEL în calitate de Primar pentru a reclama, încă o dată, persistența problemei alimentării cu energie electrică în comuna noastră ca urmare a vijeliei de duminică. Am specificat că în continuare nu este curent în satul Roșia Nouă și în alte câteva zeci de gospodării din localitatea Petriș, fiind afectate inclusiv școala și rețeaua de iluminat public.

Răspunsul operatorului a fost de-a dreptul tragi-comic: “de ce nu ne sună abonații care nu au curent să sesizeze deranjamentul?”
Păi, domnii mei, cum anume și de unde să vă sune bieții oameni din moment ce nu au energie electrică de 4 zile, implicit nu funcționează telefonia fixă și nici nu își pot încărca mobilele?

Ziceți voi, că mie mi s-a făcut scârbă…”