(Video) IMPRESIONANT! Lanț uman în România pentru salvarea din mare a două surori din valurile imense de astazi!

(Last Updated On: August 16, 2017)

Operațiune de salvare spectaculoasă astăzi pe litoralul din România. Mai mulți turiști au făcut un lanț uman pentru a salva două surori de la înec.

Imagini impresionate surprinse pe plaja din Eforie Nord. Turiştii au făcut un lanţ uman într-un gest de solidaritate pentru a salva două surori care riscau să se înece. Fetele se jucau în apă când au fost trase spre largul mării de curenţii extrem de puternici.

Oamenii le-au supravegheat până când salvamarii au ajuns la ele şi au reuşit să le aducă în siguranţă la mal. Una dintre ele a avut însă nevoie de îngrijirile paramedicilor SMURD, însă acum ambele fete se simt bine, potrivit digi24.ro.

În total, salvamarii din Eforie au avut trei intervenţii pentru a scoate turişti din apă.

Şi în Costineşti patru persoane au fost salvate în ultima clipă din valurile puternice.

De menţionat că pe tot litoralul miercuri a fost ridicat din nou steagul roşu – marea este în continuare foarte agitată, valurile ajung până la doi metri înălţime, iar pericolul de înec este uriaş pentru cei care se aventurează în apă.

Pe Facebook, Eforie Online a postat un video cu mesajul: „LANT UMAN LA EFORIE pentru salvarea a doua surori din valurile imense de astazi!

Vezi aici Video:

Va rugam respectati salvamarii si insemnele arborate la punctele de supraveghere!
RUGAM DISTRIBUITI!”