(Video) Americani în pădurea paranormală din România, Hoia-Baciu: „Dintr-o dată am auzit un zgomot ciudat în căşti, aşa că le-am dat jos. Apoi am simţit o energie copleşitoare, iar echipamentul a cedat”

(Last Updated On: August 11, 2017)

Mulţi străini vor să simtă pe pielea lor energiile bizare şi vin la Cluj de la mii de kilometri depărtare. Un grup de studenţi americani fac în aceste zile un documentar despre pădurea care a ajuns în topul celor mai bântuite locuri de pe glob.

Studenții americani au ajuns în România acum câteva zile. Studiază cinematografia la Universitatea din Texas şi sunt pasionaţi de fenomenele paranormale. Colin, liderul echipei, este producătorul unui serial de televiziune şi a vizitat multe locuri bântuite din Statele Unite sau Europa. Auzise încă din copilărie despre Pădurea Hoia-Baciu, pe care o consideră mai atractivă şi decât renumita Pădure a Sinucigaşilor din Japonia, scrie stiri.tvr.ro

Producătorul documentarului, Colin Browen: „De îndată ce am avut şansa să fac acest film, am ales să vin în România fără ezitare. Este un vis devenit realitate din toate punctele de vedere. Sau un coşmar!”

După două nopți petrecute sub cerul liber, cei cinci americani spun că au simţit pe propria piele renumitele energii din zonă.

Sunetistul documentarului, Tristan Thompson: „Am ajuns aici noaptea, mă plimbam prin pădure şi eram atent la partea de sunet. Dintr-o dată am auzit un zgomot ciudat în căşti, aşa că le-am dat jos. Apoi am simţit o energie copleşitoare, iar echipamentul a cedat”

După ce s-au plimbat prin pădure atât noaptea, cât şi ziua și au ascultat poveştile localnicilor, americanii s-au îndrăgostit iremediabil de ţara noastră.

Scenarista documentarului, Sarah Schneider: „Toată lumea a fost prietenoasă cu noi. Oamenii cu care am vorbit au fost deschişi şi ne-au ajutat foarte mult”.

Vezi video aici:

Documentarul se va numi “The Circle”, iar tinerii promit să îl prezinte la viitoarea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.