(Foto) Vacanță România. „Peste tot sunt bicicliști … se simte influența din vest în acest oraș cochet și curat din România” … “Este superb, este superb, sincer nu am văzut aşa ceva până acuma, cel puţin în România nu mă aşteptăm”

(Last Updated On: August 20, 2017)

Vacanță România. Oradea continuă să impresioneze. Multe clădiri din centrul orașului au fost renovate și arată superb, un exemplu pentru Brașov, Cluj sau alte orașe cu vechi case, care stau să se prăbușească în centrele istorice.

Pe Facebook, Robert Lazar a adăugat fotografii cu mesajul: „Prima oprire din concediul pe 2017 am făcut-o în Oradea. Pe scurt: se simte influența din vest în acest oraș cochet și curat din România.

Vacanță România

Peste tot sunt bicicliști, infrastructura pentru ei este bine pusă la punct, există piste pentru bicicliști, benzi speciale, rasteluri la tot pasul, transportul în comun este și el bine gândit și eficient, clădirile din centrul istoric sunt renovate cu stil, oamenii sunt prietenoși, găsești terase la tot pasul, cu prețuri bune, mâncare la fel de bună.

Am fost plăcut surprins de sistemul de transport public, de tramvaie în special. O foarte bună impresie mi-a lăsat și respectul pe care-l are comunitatea față de bicicliști. Nu vreau să comentez mai mult… de ce aici se poate și în Brașov nu, nu pricep”.

Vacanță România. Turist din Constanţa pentru stirileprotv.ro“Este superb, este superb, sincer nu am văzut aşa ceva până acuma, cel puţin în România nu mă aşteptăm. Este pentru prima oară când sunt în Oradea şi sunt surprins.”

Sari, turistă din Australia: “Toate clădirile sunt frumos renovate şi arată bine. ”

Tim, turist din Australia: “E nemaipomenit. Ne-am plimbat prin centru şi ne-am uitat la biserici, e într-adevăr foarte frumos.”