UPDATE! Producător român de mure: „Va multumesc, din profunzimea sufletului meu, dumneavoastra, tuturor romanilor, pentru ca ati reactionat, in cel mai extraordinar si neasteptat mod, la apelul meu ! Mi-ati lasat comenzi, care mi-au umplut agenda, pana la sfarsitul acestui sezon si, mai ales, va multumesc ca mi-ati umplut sufletul de bucurie cu reactiile voastre !”

(Last Updated On: August 3, 2017)

La sfârșitul lunii iulie, Irina Toma, producător de mure din Argeș, făcea un apel disperat pe Facebook în care atrăgea atenția că marile lanțuri de magazine nu-i vor produsele iar intermediarii vor să-i dea doar 3 lei/kg.
Românii au reacționat și i-au cumpărat producția.

Pe Facebook, Irina Toma a scris: „Fac aceasta postare , la doar 4 zile de la cea in care imi strigam dezamagirea.

Va multumesc , din profunzimea sufletului meu , dumneavoastra , tuturor romanilor , pentru ca ati reactionat , in cel mai extraordinar si neasteptat mod , la apelul meu !
Va multumesc ca , in decursul a doar patru zile , mi-ati lasat comenzi , care mi-au umplut agenda , pana la sfarsitul acestui sezon si , mai ales , va multumesc ca mi-ati umplut sufletul de bucurie cu reactiile voastre !

Am o mare rugaminte catre toti romanii : va rog din adancul sufletului sa va indreptati catre toti micii producatori din tara . Daca ei nu stiu sau nu pot sa ajunga la dvs. , gasiti-i dvs. si mergeti catre ei ! Stiu ca e dificil , toti suntem foarte ocupati si vesnic contratimp , dar , daca vrem ceva cu adevarat , gasim si parghiile necesare acestui lucru .
Va multumesc inca o data si as vrea sa am cuvinte mai inaltatoare de atat ! Va raman profund indatorata si va doresc tuturor sanatate multa , liniste in suflet si realizari maxime ! Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Fiind producator , nu pot estima la fix cantitatile , ce urmeaza a fi recoltate . Daca voi mai avea ceva in plus , peste comenzile deja luate , voi anunta . In rest , datorita voua , tuturor , am reusit sa vand aproape integral productia acestui an .”