URMĂRIRE! Două polițiste, Cristina cu mașina și Larisa pe jos, au prins un hoț care a furat un telefon mobil de la doi bătrâni, aflați într-o stație de autobuz

(Last Updated On: August 28, 2017)

Două polițiste din București sunt eroinele zilei în România. Acestea au urmărit un hoț de buzunare și l-au arestat după o acțiune desprinsă din filme.

Pe Facebook, Poliția Română a postat următorul mesaj:

„Două polițiste din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetățean, că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi batrani, aflați într-o stație de autobuz din Capitală.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, îl urmarea cu mașina. A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somații din partea colegelor, cel în cauză a încetinit.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat numărul unic 112. În 6 minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt.”