(Foto) „Am început să construim Școala din vise”, primarul din România care și-a donat salariul pentru reparația școlii din localitate

(Last Updated On: August 23, 2017)

Irina Onescu, primarul comunei Petriş din județul Arad a început o campanie de strângere de fonduri pentru reabilitarea şcolii din localitate. Pentru a da un exemplu celor din comună, primarul a decis să își doneze salariul către această campanie.

„Eşalonat, pe o perioadă de 3 luni de zile, mi-am propus să donez un salariu în scopul campaniei „Școala din vise”.

Primarul comunei a anunțat pe Facebook faptul că au început deja lucrările de renovare la școală.

„Am început să construim “Școala din vise”!

Cele două clădiri ale Școlii Gimnaziale “Sabin Drăgoi” au intrat în renovare. Într-una dintre ele am scos podelele de lemn mucegăit și astăzi turnăm placă de beton, iar în cea de-a doua clădire înlocuim și modernizăm instalația electrică, reparăm pereții și tâmplăria și recondiționăm mobilierul școlar.

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care au sprijinit cu donații acest proiect, dar și celor care și-au donat timpul și priceperea pentru a ne ajuta.

Cum poți dona?
IBAN: RO62 BTRL RONC RT03 9574 6901
Asociația Culturală Intuition Events
Detalii de plată: Donație “Școala din vise”, a scris aceasta.

Edilul vrea să strângă fonduri pentru şcoala din comună, în care învaţă peste 100 de copii.

Şcoala are nevoie de mobilier nou, podelele trebuie înlocuite şi trebuie construit un teren de sport. În funcţie de câţi bani se strâng, primăria va prioritiza lucrările.