FELICITĂRI! Un elev din România a luat medalie de aur în SUA la un concurs organizat de Microsoft

(Last Updated On: August 8, 2017)

Tiberiu Danciu, în vârstă de 18 ani, a obținut locul I și titlul de campion Microsoft Word, la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017.

Tiberiu este elev al Colegiului Național „Grigore Moisil” din București și este primul român care devine campion absolut la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist, organizat anual de Certiport împreună cu Microsoft, informează digi24.ro

„Performanța mea în utilizarea aplicațiilor Word și Excel sunt doar o pârghie pentru alegerea universității. Oscilez între a studia inteligența artificială la Universitatea Nottingham din Regatul Unit sau la MIT, după care intenționez să mă întorc în țară, pentru a-mi valorifica competențele profesionale. Încerc permanent să-mi depășesc limitele. Credeți în voi înșivă și haideți să ne facem țara mândră de noi!”, îndeamnă Tiberiu.

Finala 2017 a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist s-a desfășurat la Anaheim, California, SUA, în perioada 31 iulie – 2 august, iar în acest an a fost a 15-a ediție a concursului.

În total, la ediția din acest an au participat peste 560.000 de candidați din întreaga lume. În finală, Tiberiu a concurat cu 156 de competitori din 49 de țări.

Vezi video aici:

Tiberiu a ieșit primul din sala de competiții, după aproximativ 20 de minute, în care a demonstrat nu numai că răspunde cel mai bine, dar și că a identificat cele mai multe „capcane” din subiect.