(Last Updated On: August 28, 2017)

Românii muncesc până în 20 iunie pentru statul român, să-și plătească taxele și impozitele. După această dată românii rămân cu bani. Din păcate cele 5 luni de taxe și impozite pentru statul român nu se văd în drumuri, spitale. Se văd doar în vilele baronilor.

Pe Facebook, jurnalistul Vlad Mixich a scris: „5 luni pe an muncim doar pentru minunatul stat român, doar ca să-i plătim taxe. Abia de prin iunie începem să câștigăm bani pentru noi.
Irlandezii, englezii, danezii, polonezii scapă mai repede decât noi. Austriecii, nemții și olandezii nu. Nu m-ar deranja atât de tare taxele astea dacă am avea autostrăzile polonezilor, spitalele olandezilor și școlile englezilor. Dar n-avem. Ce folos tragem din taxele noastre, vedem cu ochiul liber: în spital, în tren, pe stradă, etc.

 „5 luni pe an muncim doar pentru minunatul stat român, doar ca să-i plătim taxe. Abia de prin iunie începem să câștigăm bani pentru noi”. Vezi când scapă germanii, englezii, austriecii 1

 „5 luni pe an muncim doar pentru minunatul stat român, doar ca să-i plătim taxe. Abia de prin iunie începem să câștigăm bani pentru noi”. Vezi când scapă germanii, englezii, austriecii 2

Ce avem însă e o formă de iobăgie modernă, bine mascată și spre folosul marilor baroni care-și clădesc vile imense din salarii de bugetari. Bleah…”