Klaus Iohannis s-a fotografiat cu cel mai cunoscut cioban din munţii Parâng

(Last Updated On: July 31, 2017)

Președintele Klaus Iohannis s-a relaxat la sfârșitul săptămânii trecute în zona Sibiului. El a fost surprins de jurnaliști cu bicicleta iar un cioban a postat o poză pe Facebook cu președintele în vârf de munte.

Klaus Iohannis, preşedintele României, a urcat duminică în Masivul Parâng, cu soţia şi câţiva apropiaţi, după ce recent a luat la pas traseele montane din Parcul Naţional Retezat, informează adevarul.ro. Mai mulţi turişti s-au fotografiat alături de el, iar cea mai inedită dintre fotografii este cea publicată de un cioban.

Filimon, personajul pitoresc din Ţinutul Momârlanilor, apare în imagine sprijinit în toiagul său de cioban, cu traistele pe umeri şi clopul pe cap, în timp ce preşedintele ţării este înfăţişat în pantaloni scurţi şi bocanci, cu rucsacul în spate. Fotografia a devenit virală pe reţelele de socializare.

Preşedintele a fost fotografiat, sâmbătă, la o plimbare cu bicicleta, la Sibiu, Îmbrăcat lejer, în tricou şi pantaloni scurţi, Iohannis a parcurs pe două roţi drumul dintre Răşinari şi Păltiniş, scrie oradesibiu.ro și preluat de stiripesurse.ro. Pe toată perioada plimbării, preşedintele nu a fost scăpat din ochi de cei doi ofiţeri SPP.

Iohannis a fost extem de încântat de plimbare și de priveliștea excepțională pe care o oferă munții Cindrelului. A salutat toți turiștii ce se aflau în zonă și a profitat din plin de vremea deosebit de frumoasă din această sâmbătă de la Sibiu.