(Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios”

L-am avut pe Iliescu, Constantinescu, Băsescu dar se pare că Iohanni este o clasă peste toți. Întâlnirea cu Donald Trump la Washington se pare că l-a „încărcat” bine pentru bătăliile următoare.

Pe Facebook, jurnalistul Lucian Mindruta a scris: „Mie mi se pare ca Iohannis a fost foarte elegant in pantaloni albi la Kogalniceanu. Fireste, sunt o multime de commenturi critice pe net, ca toti suntem specialisti in fashion.

(Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 1(Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 2

Eu zic insa asa (si stiti ca nu sunt neaparat fanul lui): avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios.
Nu va place?

Sigur gasim unul mai naspa in 3 ani!”

(foto: Klaus Iohannis)
(Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 3 (Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 4 (Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 5 (Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 6 (Foto) România are președinte! „Avem, in sfarsit, un presedinte care nu seamana nici cu un secretar de partid comunist, nici cu un chefliu dubios” 7

Ce spui de Iohannis?