„Fermierii din vestul României angajează muncitori din Ungaria. Ne lipsesc pe piața muncii economiști, IT-ști și medici. Am forțat plecarea a trei milioane (poate 4) de români în 27 de ani, un milion doar în ultimul deceniu”

(Last Updated On: July 17, 2017)

Fostul ministru de Externe al României, Teodor Baconschi spune că fermierii din vestul țării au început să angajeze muncitori din Ungaria.

Pe Facebook, Teodor Baconschi a scris: Fermierii din vestul României angajează muncitori din Ungaria. Ne lipsesc pe piața muncii economiști, IT-ști și medici. Am forțat plecarea a trei milioane (poate 4) de români în 27 de ani, un milion doar în ultimul deceniu.

Suntem însă numeroși, așa că vor exista vectori care să aducă robotizarea industriei (câtă e) și să decupleze o nouă generație de la realitate, prin căști VR cumpărate din pensii mici.

Partidele nu au doctrine și programe asumate, așa cum duc lipsă de legitimitate intelectuală: piața ideilor va rămâne pe FB, între micro-comunități civice variabil polarizate. Numai autostrăzi nu avem și nu vom avea: e prea multă corupție și n-o poți diminua decât prin prosperitate și prevenție, prin educație și autolimitare spirituală, nu prin telejustițialismul care a băgat totul în ceață.

Vorba unui demnitar: ”să judece opinia publică”…