Elevă de nota 10 la examenul de Bac: “Doar în România pot avea atât împlinire materială, cât şi sufletească”

(Last Updated On: July 14, 2017)

Raluca Dogaru, absolventă a Colegiul National ‘’Tudor Vladimirescu’’ din Târgu Jiu a luat examenul de Bacalaureat cu nota 10.

Aceasta a declarat, într-un interviu pentru capital.ro, că doar în România poate avea atât împlinire materială, cât şi sufletească.

„Un rezultat de 10 la Bac se obtine printr-o munca sustinuta, continua si din placerea de a invata. Atunci cand iti place ceea ce faci, nu se mai simte atat de acut efortul.Nu mi-am propus sa obtin acest rezultat, pentru ca am lucrat mereu pentru mine, pentru a avansa. Media de 10 a fost o confirmare a acestor 12 ani de invatat si o mare bucurie.

Sunt genul de om foarte legat de tara, de familie si prieteni si nu m-am gandit niciodata sa studiez la o facultate din strainatate pentru ca eu cred ca te poti realiza pe plan profesional si in tara, unde avem facultati de exceptie care iti asigura un viitor stralucit. Simt ca doar in Romania pot avea atat implinire materiala, cat si sufleteasca”, a spus tânăra în interviu.

„Vreau sa studiez la Universitatea Politehnica din Bucuresti, la sectia Calculatoare si sper sa devin un IT-ist de succes”, a mai spus aceasta.