(Foto) Se deschid piscinele din Bucegi într-o locație de vis, în mijlocul pădurii, lângă un lac cu păstrăvi

(Last Updated On: July 7, 2017)

Muntele în România nu mai reprezintă doar o activitate de drumeție,  diversificarea ofertelor pentru cei care își propun o vacanță la înaltă altitudine reușete să satisfacă toate gusturișe. Dacă litoralul ți se pare prea aglomerat și dorești să te relaxezi la o piscină într-o atmosferă de vis, muntele poate fi soluția  pentru tine în acest an.

Sâmbătă, 8 iulie, hotelul Cumpana Lake deschide piscinele de la poalele munților Bucegi. Hotelul este administrat de Cold Mountain Residence.  Este vorba de două piscine, cea mare cu 27 de grade, iar una un pic mai mică, 31 de grade. Piscinele sunt încălzite cu panouri solare, apa se trateaza în fiecare zi cu substanțe profesionale iar analize se fac zilnic.

Cumpana Lake este situata intr-un cadru mirific pe Valea Glajeriei, Râșnov, Brașov, langa liziera padurii, pe un teren de 10.000 mp, la dispozitia turistilor. Este o constructie unde modernul se imbina perfect cu rusticul. Atmosfera calda face ca fiecare clipa petrecuta in Inima Bucegilor sa fie una de neuitat.
Fauna si flora bogata din imprejurimi ofera ochiului imagini care odata intiparite in minte, te face sa revi mereu in Inima Bucegilor.

 

Vei fi inconjurat de ospitalitatea oamenilor locului, de paduri suple de brazi, lacul cu pastrav salbatic si piscina exterioara-supraterana

Există 3 terase și un bar deschis la piscină. În fiecare weekend va fi un Grand Party la piscină

  

Contact Cumpana Lake:
Valea Glajeriei Raul Mare, km 4+120m
Râșnov, Brașov
Sună 0722 910 201