(Foto) Vecinii cheamă românii la cel mai mare Aqua Park din Balcani. 20 de topogane, 6 piscine fantastice și mai ieftin ca la noi. Vezi anunțul în română și cum arată Aqua Parkul:

(Last Updated On: June 14, 2017)

La doar 160 de kilometri de Timișoara, în apropierea orașului Novi Sad din Serbia, a fost deschis pentru un nou sezon Aquapark-ul Petroland, cel mai mare din Balcani.

Pe Facebook, administratorii AquaPark PETROLAND Bački Petrovac au scris pe românește: „Dragi prieteni, vizitați cel mai frumos și cel mai mare aqua park din Serbia AquaPark PETROLAND Bački Petrovac ,situat foarte aproape de voi, la doar 160 km de Timișoara, 205 km de Arad și 230 km de Resita.

Pe lângă cele 20 de topogane și 6 piscine fantastice punem la dispozitie dvs. și terenuri sportive, plajă spațioasă cu șezlonguri și umbrele gratuite , parcare gratuită și o casă de schimb valutar.
Vizitați-ne și simțiți magia aqua park-ului nostru”.

Copiii mici vor benficia de intrare gratuită, iar minorii, studenții, pensionarii, persoanele cu dizabilități și femeile însărcinate vor trebui să achite 550 de dinari în timpul săptămânii, în vreme ce în weekend intrarea costă 700 de dinari. Adulți vor plăti în timpul săptămânii 750 de dinari pentru un bilet, iar în weekend intrarea va costa pentru ei 1.000 de dinari. (curs BNR – 1.000 de dinari – 38 de lei), informează observatordetimis.ro

Petroland este cel mai mare aqua-park din Balcani și se află la Backi Petrovac.

A costat peste 8 milioane de euro şi a fost deschis în anul 2012 fiind construit de consorţiul Aqua Thermn din Slovacia, pe o suprafaţă de opt de hectare.

Petroland are şase bazine, printre care un bazin cu valuri şi un râu artificial, ştrand şi locuri de plajă, 20 de tobogane, castel de apă pentru copii, restaurante, terenuri de sport.