„Răzbunarea” fără voie a lui Marian Godină! Vezi ce a pățit în această dimineață șefa de la Crucea Roșie care a făcut presiuni să fie dat afară din Poliție!

(Last Updated On: May 17, 2017)

Vă mai aduceți aminte de cazul polițistului Marian Godină care era la un pas să fie dat afară din Poliție pentru că a „îndrăznit” să-i dea amendă șoferului directoarei de la Crucea Roșie Brașov? Aceasta, aflându-se în mașină, l-a sunat pe șeful Poliției de atunci (care și-a dat demisia în urma scandalului) și a fost nevoie de o anchetă de la București pentru a împiedica abuzurile șefilor asupra lui Godină.
Ei bine, doamna Luana Minea, fostă șefă la Crucea Roșie, fostă consilier PSD, s-a trezit în această dimineață cu polițiștii la ușă fiind anchetată pentru deturnare de fonduri din bani publici!

Polițiștii IPJ Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează miercuri două percheziții în municipiul Brașov, într-un dosar de vizează deturnare de fonduri din bani publici, surse oficiale precizând, pentru AGERPRES, că perchezițiile au loc la sediul filialei județene a Crucii Roșii și la domiciliul fostei directoare a organizației, Luana Minea, persoana vizată de anchetă, informează agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), perchezițiile au loc la sediul unei organizații și la domiciliul unei femei în vârstă de 64 ani.

‘În cauză sunt efectuate cercetări cu privire la gestionarea deficitară a fondurilor publice primite de la o instituție publică în perioada 2013-2015, prin schimbarea destinației pentru care au fost acordate’, se arată în comunicat.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deturnare de fonduri, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și delapidare, se mai arată în documentul citat.

Anul trecut, în timpul scandalului, Marian Godina a scris pe Facebook: „M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de urgență la spitlajlul judeten din brasov si nu e bine deloc.
Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.
Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.
Vreau ca mama mea sa fie bine.

Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.
Voi militienilor ati reusit.
Imi voi da azi demisia.
O vreau pe mama, vreau sa o aud pe mama. Atat!!!!

Marian Godina o acuză pe directoare că a sunat la șefii Poliției din Brașov să-l dea afară.

Marian Godina: „TUPEU FANTASTIC!!!
Ați reuşit să schimbați deja reclamația pe care ați scris-o?
Dacă nu, cum veți justifica minciunile de acolo?
Ce o să spuneți în fața judecătorului?
“Nesimțitului ăstuia de Godină nu i-a păsat că sunt directoarea Crucii Roşii”?”