Medic din România: „Dragii mei copii, ați crescut într-o familie netradițională care s-a dat peste cap să vă asigure o educație cum puțini oameni în lume au șansa să aibă. Scuzați că nu mi-au ajuns banii să vă cumpăr decapotabile și vile”

(Last Updated On: May 10, 2017)

Parlamentul a votat ieri organizarea unui referendum pentru modificarea Constituției prin care nu vor fi considerate familie: o mamă sau un tată care își cresc singuri copiii, o bunica care își crește singură nepotul, doi frați orfani.

Pe Facebook, medicul Simona Tivadar a scris: „Hai că ne-am bălegat în şustarul cu lapte al UE chiar de Ziua Europei, dar nu ca vaca, ci original românesc, ca boii.

(foto arhiva)

Ca să poată cugeta în liniște cum să facă să scape și de dosare și cu averile neatinse, parlamentarii au aruncat un os de ros poporului și presei, definind familia tradițională românească și asumându-și nervii amantelor, fiindcă prostituatele frecventate se mulțumesc cu tariful în vigoare.

Va ploua cu block-uri, cu injurii și cu nervi, timp în care ne vom trezi cu grațierea așezată creștinește la icoană și cu lumânarea aprinsă tradițional la capul neamului.

Dragii mei copii, ați crescut într-o familie netradițională care s-a dat peste cap să vă asigure o educație cum puțini oameni în lume au șansa să aibă. Scuzați că nu mi-au ajuns banii să vă cumpăr decapotabile și vile. Și, deși mă usuc de dorul vostru în fiecare zi, mă rog să umblați sănătoși prin Europa aceea care crede că toți oamenii sunt egali în drepturi și obligații.

Hic sunt leones (aici sunt fiare sălbatice), așa scriau anticii pe hartă în dreptul nostru. E adevărat.