(Foto/Video) NINGE iar în România! Ce frumos ninge în luna mai

(Last Updated On: May 10, 2017)

România se confruntă din nou cu un val de aer rece care a dus la lapoviță și ninsoare în partea înaltă din Brașov, Prahova și Buzău. Ninge în Poiana Brașov, Sinaia și Azuga.

Pe Facebook, Catalin Leonte a adăugat fotografii cu mesajul: „Iar am luat țeapă 🙂 ziceam că nu mai ninge”.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiuni și 18 grade în Oltenia, iar cele minime, în general între
-3 și 7 grade.

Cerul va fi temporar noros și mai ales în prima parte a zilei va ploua în Muntenia și pe arii restrânse în Oltenia, Dobrogea, Transilvania și Moldova.

Roxana Nicoleta Baetelu Ninge la Bisoca(Buzău) la noi nu mai vine vara !!¡

La munte, local, vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, iar
pe parcursul zilei, pe arii restrânse și în celelalte regiuni.

Noaptea se va produce brumă, local în nordul și centrul țării, precum și în zonele deluroase din rest. Izolat vor fi condiții de grindină.

Calin Lucuta Poiana Brașov îmbrăcată în straie albe!

Jon Laza JonBună dimineața! Azuga 10 mai 2017 ninge.

Vicentiu Popescu Poiana Brasov în zăpadă, ora 6, 10 Mai 2017 – la Poiana Brasov, Predeal, Partia Sorica, Cota 1400,
Valea Dorului.
Claudia Maria Nitoiu la Sinaia Si uite cum ninge Mai …

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Ziua cerul va fi variabil și doar izolat vor fi ploi de scurtă durată la munte. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua treptat și vor fi averse și descărcări electrice în regiunile vestice, nordice și centrale, dar posibil, izolat, și în restul teriroriului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile
maxime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.