(Foto) FELICITĂRI! CSA Steaua București a câștigat Cupa Europei la floretă feminin

(Last Updated On: May 15, 2017)

Rezultat foarte bun pentru CSA Steaua Bucuresti care a câștigat duminică, Cupa Europei la floreta feminin desfășurată în Sala Mihai Viteazul din Capitală după ce a învins în finală echipa SVSM Kiev (Ucraina) cu scorul de 38-3.

Pe Facebook, CSA Steaua Bucuresti a scris: „CSA Steaua București a câștigat, în premieră cu actuala generație, Cupa Europei la floretă feminin, ediția 2017!

Gruparea militară a fost reprezentată de Mălina CĂLUGĂREANU, Maria BOLDOR, Rebeca CÂNDESCU și Anca Săveanu, antrenate de Petre DUCU și Florin GHEORGHE.

Pentru al patrulea an consecutiv, sub egida Confederației Europene de Scrimă, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, în colaborare cu Federația Română de Scrimă, a organizat Cupa Europei la floretă feminin. Competiția a avut loc duminică, 14 mai 2017, la Sala ”Mihai Viteazul”.

La editia din acest an au asistat Stanislav Pozdniakov, presedintele Confederatiei Europene de Scrima, Ana Pascu, vicepresedinta a Federatiei Internationale de Scrima, Mihai Covaliu si campioanele olimpice Ana-Maria Popescu, Loredana Dinu si Simona Gherman.