(Video) Astăzi s-a deschis primul autogrill din România pentru șoferi, într-o clădire tip OZN

(Last Updated On: April 18, 2017)

Marți, 18 aprilie, în România s-a deschis primul autogrill, pe DN1, la kilometrul 96, pe raza localității Cornu.
Construcția impresionantă are forma unui OZN, iar întreaga investiție depășește 1,5 milioane de euro.
Restaurantul ETU Autogrill se adresează atât persoanelor aflate în tranzit cât și potențialilor clieți din zona Cornu și din împrejurimi

”Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La ETU Autogrill vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare.

Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Autogrill”, arată conducerea societăţii de care aparţine autogrill-ul potrivit mediafax.ro.

”Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor”, a spus Ungureanu.

Vezi aici Video postat de Campina TV pe Youtube.com:

Valoarea investiţiei a ajuns la 1.450.000 de euro şi a fost realizată în aproximativ un an şi jumătate, fiind create 14 locuri de muncă.