Oana Pellea, de ce a rămas în România: „Eu tot mai sper că în țara asta va fi cum trebuie să fie, tot mai sper. Eu vorbesc și joc în trei limbi, dar nu există pe lumea asta bucurie mai mare decât a juca în limba ta”

(Last Updated On: March 29, 2017)

Actrița Oana Pellea s-a remarcat ca o voce critică la adresa guvernanților în timpul protestelor masive ale românilor cinstiți împotriva abuzurilor comise de PSD cu celebra ordonanță 13.
Actrița a fost invitata ediției a 8-a a Zilei Porților Deschise la Naționalul din Cluj unde a vorbit timp de aproape două ore despre pasiunea pentru actorie, teatru, corupție.

Întrebată de ce a rămas în România, Oana Pellea a răspuns, potrivit eclujeanul.ro: “Eu tot mai sper că în țara asta va fi cum trebuie să fie, tot mai sper. Eu vorbesc și joc în trei limbi, dar nu există pe lumea asta bucurie mai mare decât a juca în limba ta.

Oana Pellea, de ce a rămas în România: „Eu tot mai sper că în țara asta va fi cum trebuie să fie, tot mai sper. Eu vorbesc și joc în trei limbi, dar nu există pe lumea asta bucurie mai mare decât a juca în limba ta” 1

Știu franceză la fel de bine ca româna și după câteva luni petrecute afară când vii acasă și joci în limba ta, de abia atunc realizezi ce superbă e româna. Pentru mine, ca actor, e ca și cum mănânc miere, e o bucurie incredibilă, iar la asta e foarte greu să renunți.

Și atunci înduri că merită, uite o sală din asta și pentru un grup de oameni ca voi merită. Înduri mârlănii și toate atacurile”.