UPDATE! Ruptură Dragnea-Grindeanu. Victor Ponta, ministrul Justiției? Vezi ce spune Liviu Dragnea:

(Last Updated On: February 14, 2017)

Continuă războiul Sorin Grindeanu – Liviu Dragnea. Ieri, Victor Ponta s-a întâlnit cu premierul la Palatul Victoria iar Olguța Vasilescu a declarat iiediat că Victor Ponta poate fi o soluție pentru ministerul Justiției. Însă Livu Dragnea a zis pas.

Potrivit hotnews.ro, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, marti dimineata, la iesirea din sediul instantei supreme (unde se judeca un nou termen in procesul in care este judecat de instigare la abuz in serviciu) daca Victor Ponta urmeaza sa fie propus ministru al Justitiei: “Nu cred ca Victor vrea asa ceva, dar eu am spus-o mai demult: Victor poate sa ocupe orice pozitie in orice Guvern din Romania”.

Liviu Dragnea a adaugat ca “Aici un cuvant important il are primul ministru. Eu nu sunt prim ministru, stiti foarte bine. I-am spus primului ministru ca astept niste propuneri.”

Premierul Sorin Grindeanu si fostul premier Victor Ponta s-au intalnit luni la Guvern, au confirmat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.

Informatia a fost publicata initial de stiripesurse.ro, care sustine ca fostul premier “si-ar dori sa-si faca prezenta in actualul cabinet condus de Sorin Grindeanu”.

Intalnirea Grindeanu -Ponta a avut loc pe fondul racirii relatiilor dintre liderul PSD si primul ministru. HotNews.ro a scris ca decizia abrogarii ordonantei 13 a fost luata unilateral de premierul Grindeanu, in ciuda opozitiei manifestate de Dragnea si Tariceanu.