PSD s-a speriat de studenți! Vezi ce măsură au luat pentru gratuitatea cu trenurile CFR!

(Last Updated On: February 19, 2017)

PSD a devenit un partid fără curaj. Declarațiile pacificatoare ale lui Grindeanu la Bruxelles, ale lui Tăriceanu în fața ambasadorului SUA, au mai tăiat din aroganța pesediștilor, inclusiv a lui Liviu Dragnea.
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au convenit ca măsurile să rămână cele prevăzute în OUG 2/2017, anunţă un comunicat al Ministerului Transporturilor. Astfel studenții vor avea gratuitate totală pe trenurile CFR.

Comisia de Buget a Senatului a adoptat un amendament care restrângea gratuitatea acordată studenţilor doar pentru călătoriile între localitatea de domiciliu şi cea în care învaţă. Un alt amendament, din Comisia de Muncă, impunea limită de vârstă.

Comunicatul Ministerului Transporturilor:

„Astăzi, 18 februarie 2017, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a discutat cu Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea pe marginea amendamentului depus în Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată.

În urma discuției, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate și implementate, iar în cazul gratuității călătoriilor studenților pe calea ferată aceasta nu va fi modificată și va rămâne în forma prevăzută în OUG nr 2/2017.”