Pe bune, ce au pățit? Vezi ce a declarat premierul Grindeanu în această după-amiază pe lângă „Respect opinia protestatarilor….apreciez foarte mult creativitatea”

(Last Updated On: February 17, 2017)

Lipsa de imunitate a premierului Sorin Grindeanu să fie imboldul care a schimbat tonul celor de la PSD? Grindeanu este la un pas să fie anchetat în două dosare grele, modul de adoptare a Ordonanței 13 și retrocedarea ilegală a aproape 1,000 de case în Timișoara. Nefiind parlamentar, el poate fi arestat preventiv oricând. De ce să meargă la pușcărie pentru Dragnea când poate chiar să-l controleze pe Dragnea. Din marionetă a devenit păpușarul lui Drganea.

O dovadă ar fi faptul că ideea de a da Ordonanța 14 de Abrogare a fost a lui Grindeanu iar Dragnea și Tăriceanu au ieșit public să spună că ei susțin ideea doar pentru a nu părea caraghioși. Gustând din putere, alternativa fiind pușcăria, l-au făcut pe Grindeanu să declare următoarele, astăzi la Bruxelles?

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Bruxelles, ca resprecta opinia protestatarilor si le “apreciaza creativitatea”, explicand totodata ca a luat decizia de a abroga controversata Ordonanta 13 din considerentul ca atunci cand apar proteste in societate din cauza acesteia, inseamna ca decizia “nu a fost cea corecta si o retragi” informează hotnews.ro.

“Eu am urmarit in aceasta perioada toate protestele, si atunci cand au fost zeci de mii, si acum cand nivelul protestului a mai scazut. Respect opinia protestatarilor. Apreciez faptul ca au fost proteste desfasurate in ordine, ba chiar apreciez foarte mult creativitatea de care multi dintre concetatenii nostri au dat dovada in aceasta perioada. Sa stiti ca mesajele pe care le-au transmis le-am inteles”, a sustinut seful Guvernului.

“Faptul ca noi, si guvernul pe care il conduc, am luat decizia de a abroga OUG 13 la cateva zile e dat de urmatorul lucru: chiar daca la un anumit moment iei o decizie care poate fi discutabila. iar apoi in societate apar proteste, inseamna ca decizia ta nu a fost cea corecta, iar acea decizie trebuie sa o retragi, iar acest lucru l-am facut”, a mai spus Grindeanu.