Nadia Comăneci despre proteste: „Cred că aceasta înseamnă democrație. Și este ceva normal”

(Last Updated On: February 15, 2017)

Fosta mare sportivă, Nadia Comăneci, a vorbit marți, în declarații pentru agenția EFE, despre manifestațiile de amploare împotriva corupției din România, afirmând că le respectă, dar că niciodată nu s-a implicat și nu se va implica în politică.

„Am văzut și respect opinia fiecărui român și faptul că protestează împotriva lucrurilor de care nu sunt mulțumiți. Cred că aceasta înseamnă democrație. Și este ceva normal.” a spus Nadia, citată de agerpres.ro

„Însă sunt sportivă și nu m-am alăturat niciodată vreunei mișcări politice. Nu o voi face nici acum, deoarece cred că eu trebuie să vorbesc despre sport, lucru la care mă pricep. Și, mai precis, despre gimnastică”, a mai declarat Nadia Comăneci într-o conferință de presă desfășurată la Monaco, unde în cursul serii va avea loc decernarea Laureus World Sports Awards, premii care își propun să recompenseze în fiecare an excelența în sport.

Nadia Comăneci, eroina Jocurilor Olimpice din 1976 de la Montreal, este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic.