Mircea Badea îi face plângere penală directoarei de la Protecția Copilului care nu sancționează mămicile care merg la proteste cu copiii

Se pare că Mircea Badea nu se simte bine în democrație unde fiecare să facă ce vrea. Ar prefera oridine și disciplină din partea institușților de forță. De aceea a declarat că-i va face plângere penală Laurei Vîlsan, directoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu pentru că a „îndrăznit” să spună că participarea copiilor la proteste constituie o chestiune de alegere personală a părinților care au dreptul să decidă dacă permit copiilor lor să-i însoțească la astfel de evenimente. Cum să decidă părinții în locul instituțiilor statului? Nu era bine o dictatură?

“Unii de la Protecția Copilului din Sibiu au zis că este în regulă ca părinții să vină la protest cu ai lor copii. Deocamdată, legea este foarte clară și spune că nu poți să îți folosești copiii pentru a protesta împotriva instituțiilor publice.

Mircea Badea îi face plângere penală directoarei de la Protecția Copilului care nu sancționează mămicile care merg la proteste cu copiii 1

O să îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu doamnei Laura Vîlsan, directoarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu. Îi fac plângere penală pentru abuz în serviciu. Există o lege, v-am citit din ea.

Dacă doamna Vișan, care este din Sibiu, nu se uită în legea pe care trebuie să o aplice, este abuz în serviciu. Asta face: abuz în serviciu nesocotind legea pe care trebuie să o aplice.

Poate Sibiu nu este în România. Acolo este posibil să îți iei și șase case dacă ești profesor. Acolo se pot întâmpla multe lucruri interesante care nu se întâmplă în alt loc din România. Poate în Sibiu nu se aplică legea din România”, a zis Mircea Badea la Antena 3 și preluat de dcnews.ro.