Liviu Dragnea este DISPERAT! Pur și simplu nu mai are timp în dosarul de abuz în serviciu, de asta a dat Ordonanța 13. Vezi ce a păți astăzi la tribunal:

(Last Updated On: February 14, 2017)

Probleme mari pentru Liviu Dragnea. Șeful PSD este disperat că în procesul în care este acuzat de abuz în serviciu trei persoane și-au recunoscut deja vinovăția. Dragnea nu mai are timp, de aceea s-a grăbit cu Ordonanța 13!

Adriana Botorogeanu, una dintre membrele PSD angajate fictiv la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, in care recunoaste acuzatiile DNA din procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, scrie pe pagina sa de Facebook jurnalistul Ionel Stoica, de la ziarul Adevarul, informează hotnews.ro.

Femeia care a recunoscut acuzatiile DNA nu se afla in sala de judecata, avocatul acesteia sustinand ca clienta sa este grav bolnava si este internata in spital.

Anisa-Niculina Stoica, cealalta membra PSD angajata fictiv la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, a recunoscut si ea acuzatiile din dosar.

“Am inteles care sunt consecintele procedurii de judecata simplificata, asa cum a explicat presedintele completului de judecata. Doresc sa fiu judecata in aceasta procedura, cu reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime. Cunosc invinuirile, nu am nevoie de explicatii suplimentare. Imi mentin optiunea pentru aparatorul din oficiu”.

Inca un inculpat din dosar a recunoscut acuzatiile procurorilor: Gheorghe Nicusor, fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare. El a cerut sa fie judecat in procedura simplificata.

“Dupa ce m-am consultat cu avocatul meu, care mi-a explicat toate consecintele juridice, am hotarat sa fiu judecat in procedura simplificata, care presupune reducerea pedepsei. Presedintele completului mi-a explicat inca o data consecintele acestei proceduri, si insist in aplicarea acestei proceduri”, a declarat el in fata instantei.
Aceasta procedura implica reducerea pedepsei cu o treime.