Doar NAIV? Premeirul Sorin Grindeanu: Nu sunt certat nici cu Dragnea, nici cu Tăriceanu

(Last Updated On: February 15, 2017)

Premierul Sorin Grindeanu a spus marți că nu este certat nici cu liderul PSD, Liviu Dragnea, nici cu copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu. În schimb, Antena 3 prezintă tot feluri de scenarii ale luptei dintre Dragnea și Grindeanu. Dragnea ar vrea să aducă UDMR la guvernare, astfel va scoate miniștri din Guvern. În ceea ce privește numirea noului ministru de Justiție, Dragnea vrea ca partidul să-l numească, adică el, și să nu-l lase pe Grindeanu să nominalizeze persoana.

“Azi m-am întâlnit cu domnul Dragnea. M-am întâlnit și cu domnul Tăriceanu”, a afirmat Grindeanu la un post de televiziune, citat de Agerpres și preluat de digi24.ro.

Întrebat dacă este certat cu vreunul dintre cei doi, premierul a răspuns că nu.

De asemenea, întrebat dacă vrea să-i ia locul lui Liviu Dragnea în conducerea PSD, Grindeanu a afirmat că deocamdată are “foarte multă muncă de făcut la Guvern”.

“Eu, deocamdată, am foarte multă muncă de făcut la Guvern, am de implementat împreună cu echipa și cu ajutorul coaliției un program de guvernare extrem de ambițios (…) și în primul rând asta e preocuparea pe care o am”, a adăugat prim-ministrul.