Cine este George Soros, spaima lui Liviu Dragnea, Donald Trump și Viktor Orban?

(Last Updated On: February 14, 2017)

George Soros (György Schwartz, născut la 12 august 1930, Budapesta, Ungaria) este un economist, activist politic, filantrop și om de afaceri miliardar american potrivit wikipedia.
Potrivit siteului său oficial, George Soros este un suporter al democrației de peste 30 de ani. Organizația sa filantropică, Open Society Foundations, spirjină democrația și drepturile omului în peste 100 de țări.

Dacă este un apărător al drepturilor omului de ce este ataca virulent de Liviu Dragnea în România, Donald Trump în SUA și Viktor Orban în Ungaria?

În România înțelegem frica lui Liviu Dragnea împotriva românilor cinstiți. PSD-iștii sunt pur și simplu speriați că nu pot avea un canal de comunicare cu protestatarii așa cum au cu pensionarii. Adică le dă ceca la pensie iar ăia tac din gură. Au încercat să le dea gratuități pe tren la studenți dar aceștia au folosit gratuitatea să meargă la București să protesteze împotriva liderului PSD. Așa că au inventat un dușman. Nu este Băsescu, este Soros. George Soroș.
Internaționalist, „dușman” al naționalismului pe care se bazează PSD, Soroș este perfect de prezentat ca uneltitor împotriva României.

Viktor Orban l-a acuzat vineri pe George Soroș că se amestecă în politica internă a Ungariei. „Trebuie să vedem, doamnelor şi domnilor, că în apă sunt carnivori periculoşi. Este imperiul internaţional al lui George Soros, cu bani uriaşi, şi cu artilerie grea internaţională.

Totuşi, eu consider că s-a umplut paharul, prin faptul că, în ciuda votului de la referendum, organizaţiile lui George Soros lucrează permanent ca să transporte imigranţi în Europa cu sutele de mii. Ţările sunt transformate în gări, oricine poate intra şi ieşi.

În fine, prin demontarea regulilor de protecţie economică, vulpile sunt lăsate în coteţul cu găini să se bucure de lipsa unei competiţii. Şi nimeni nu e de vină, dacă vulpile întotdeauna câştigă”, a declarat Victor Orban.

George Soros are numai cuvinte de „laudă” la adresa lui Donald Trump „un dictator în devenire“, „un impostor şi un escroc“. Nu este de mirare că actualul președinte al SUA pur și simplu îl urâște.

Unii îl ştiu pe George Soros drept „omul care a păcălit Banca Angliei”, titlu care i-a fost acordat în 1992 când, dintr-o speculaţie foarte riscantă în valoare de zece miliarde de dolari (a presupus că lira sterlină se va deprecia), a reuşit să scoată un profit de un miliard de dolari.

A donat 8 miliarde de dolari pentru educaţie şi sănătate şi şi-a lăsat amprenta şi asupra Ungariei, ajutând la convertirea acesteia de la comunism la capitalism între aniii 1984 şi 1989.

Deci cine este George Soros? Luptător pentru democrație sau dusmanul românilor, ungurilor și americanilor?