Ce face un PSD-ist noaptea? Fură! Vezi ce prostie a făcut Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, aseară pe Facebook

(Last Updated On: February 13, 2017)

Duminică seara, protestatarii anti-PSD din Piața Victoriei au făcut un steag al României. Pentru că era noapte, ce putea să facă un pesedist de frunte ca primarul Gabriela Firea? A furat poza de pe Facebook, a pus niște procente pe ea și când și-a dat seama de greșeală a șters-o. Gabriela Firea s-a vrut inteligentă și a scris pe partea roșie a steagului că acelea sunt procentele PSD-ului la proteste. Cum ar veni, 47% dintre pesediști cer demisia Guvernului Grindeanu, a lui Liviu Dragnea și alți condamnați de prin PSD.

Pe Facebook, Sebastian Lazaroiu a scris: „Poza asta e distribuită de Firea și nu poate sugera decât un singur lucru. Că până și votanții lor cer demisia lui Grindeanu. Inteligența n-a fost niciodată punctul ei forte”.

Octav DraganANUNȚ!!!! O adunătură de oameni din PSD și-au permis sa-mi fure fotografia cu tricolurul luminat si sa-i denatureze mesajul. Ce pot să fac? Firea și-a sters postarea ceva mai devreme. Sunt prea mulți!!!! HOȚILOR!!!!!!!!!

 

Tudorel Urian: „Am vazut adineauri o postare a poetei vrancene Firea potrivit careia majoritatea celor care cer demisia guvernului Grindeanu in Piata Victoriei sunt membri PSD. Nu mai bine fac un congres?

Iar sarmantii aia de la Cotroceni, adusi cu autocarele din Teleorman, Olt, Arges care cer demisia lui Iohannis, ce sunt? Tot membri PSD? Asta inseamna un partid unit, responsabil, cu clarviziune, cu pretentii sa conduca Romania”.

 

Oana Dobre-Dimofte: „Doamna Firea și-a șters postarea. Noroc că s-a inventat Sfântul Printscreen. Apreciez că a șters-o. Dar, chiar și așa, rămâne GAFA absolută în materie de comunicare pe tema protestelor. Incredibil.

Ramona Strugariu: „Daca eu nu vad pe pagina la Firea faza aia cu votul romanilor, inseamna ca a restrictionat accesul?

Bine, atunci las asta aici: furacioasa mica, ai trecut prin bula noastra ca sa iei poza aia. Sa mai vii, dar scoate-ti intai toate pozele cu mobila din casa de pe net, ca n-ai pic de credibilitate in marea asta de hipsteri”.

Calin HeraBumerangul Gabrielei Vrânceanu Firea

Teamă mi-e că doamna Gabriela Vrânceanu Firea, care se ținuse cât de cât deoparte de Piața Victoriei, tocmai și-a trecut numele pe pancartele și scandările protestatarilor. Mâzgălirea „tricolorului” din Piață li s-o fi părut inițial că e o găselniță clasa întâi, dar vor privi năuci când își vor da seama că ceea ce i-a lovit este bumerangul pe care l-au lansat fără să știe că arma asta are o caracteristică: se întoarce acolo de unde a fost lansată”.