(Video) Proteste la Cluj și București! Reporterii Antena 3 și România TV huiduiți pentru că manipulează!

(Last Updated On: January 18, 2017)

Cateva sute de persoane s-au adunat miercuri seara în București și Cluj pentru a protesta împotriva dorinței PSD de a impune amnistia și grațierea.

În aceste momente are loc un protest în Piața Unirii din Cluj împotriva grațierii și amnistiei. Protestatarii au intrat în conflict cu reporterii Antena 3 și România TV! Protestatarii sun nemulțumiți că cele două televiziuni manipulează și insinuează că nu știu de ce au ieșit în stradă. Reporterii au fost triiși să-l caute pe Sebastian Ghiță.

Vezi aici Video:

Video Protest București:

Tudor Muscalu, București. Tudor Muscalu Haideți că mai e loc la protest

Liderul PSD, Liviu Dragnea, se numara printre marii beneficiari ai ambelor proiecte de ordonanta de urgenta. I se aplica atat gratierea, cat si dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu. Proiectul de gratiere prevede ca se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoarea de pana la cinci ani inclusiv, indiferent de modalitatea de executare.

Dragnea fost condamnat in data de 22 aprilie 2016 la doi cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani. Proiectul de ordonanta prevede ca gratierea nu se aplica infractiunilor reglementate de unele legi speciale, intre care si legea 78/ 2000 in baza careia a fost condamnat Dragnea.