(Video) PROTESTE la Cluj, București, Arad împotriva lui Victor Ciorbea! „Avocat pentru popor/ Nu alesul hotilor! Avocatul nostru, nu al lor! Jos Ciorbea! Demisia!”

(Last Updated On: January 11, 2017)

Sute de persoane au ieșit la Cluj și București în această seară pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei.

Pe Facebook, Gabriel Finias Bonta a postat un video cu mesajul: „Clujul nu tolerează atitudinea nesimțită a Avocatului Poporului…”

Vezi aici Video:

Daniel Lacatus Avocatul Penalilor spun Clujenii de Victor Ciorbea Avocat al Poporului!Am fost si eu alaturi de Clujeni!
Marius Bocaila Piata Universitatii, București:  Jos Ciorbea! Simt gustul amar, doar când mă gândesc ca omul a fost in Opoziție! Să sar atât de ușor in apărarea unui condamnat penal, necesita multă incompetența.


(foto: Marius Bocai)

Sergiu Cosmin Vlad Arad.11.ianuarie: Protest Anti-Ciorbea .-8grade. 18 oameni timp de o ora în fața primariei. Un bun antrenament pentru următorii 4 ani.

Ionut Raita,  București: O mana de oameni, vreo 200-300 ne-am adunat sa protestam impotriva lui Ciorbea. Avocat pentru popor/ Nu alesul hotilor! Avocatul nostru, nu al lor! Jos Ciorbea! Demisia!

Andrei Teleleu, București: Micul popor! Nu se servește ciorbea caldă!

Iliescu Mariana, Cluj: Sunt si oameni carora le pasa in ce tara traiesc, din nefericire au ramas prea putini.Televiziunile au primit interzis de la partidul de stat sa mearga acolo sau daca s-a dus careva de prin vreun TV, nu vor avea voie sa dea ce au vazut….

Mihai Andrei Marian Oficial Page?? In direct de la Cluj-Napoca, #Protest împotriva Partidului Socialist Democrat: “Victor Ciorbea, esti demis”!

 

Organizatorii protestului: E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ,,discutam” despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin.

Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.

„Domnule Avocat,
Suntem nemulțumiți de felul în care vă derulați activitatea, acordând foarte puțină atenție cetățenilor și deosebit de multă grijă politicienilor acuzați sau condamnați pentru diferite ilegalități.”