(Video) Premierul Sorin Grindeanu a încălcat deja legea. Chiar în biroul lui Liviu Dragnea

(Last Updated On: January 3, 2017)

Noul premier al României, Sorin Grindeanu, propus de Liviu Dragnea, a fost prins fumând în biroul din Palatul Parlamentului.

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost surprins marţi, într-o înregistrare video, în timp ce încalcă Legea nr. 15/2016 pentru prevenirea și combaterea consumului produselor din tutun, cunoscută drept Legea antifumat.

Deşi legea interzice fumatul în spaţiile publice închise, inclusiv în instituţiile publice, Sorin Grindeanu apare fumând într-o înregistrare video a secţiei politice a Realitatea TV. Premierul se află în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, de la nivelul P1 al parlamentului.

Noua lege antifumat prevede că nerespectarea prevederilor ei de către persoanele fizice se sancţionează cu amendă contravenţională de la 100 lei la 500 lei.

Deşi unii parlamentari îşi doresc modificarea legii, considerată prea strictă, Liviu Dragnea a anunţat marţi că acest lucru nu se va întâmpla.

UPDATE:

VIDEO: “Recunosc, sunt fumător. Îmi este foarte greu ca fumător destul de înrăit să respect, dar respect. Am stat foarte mult azi cu ţigări neaprinse. Am fost ajutat de un coleg cu un aparat de fumat cu aburi, care este legal”, a declarat Grindeanu, despre gestul său.


Arată ca o țigară cu aburi? Unii spun că nu.