SURPRIZA sezonului de iarnă în Poiana Brașov. Începând de mâine, „prima data dupa multi ani ( 2012) !!! Spor la dat!!!”

(Last Updated On: January 10, 2017)

Administratorii domeniului schiabil anunță o surpriză pentru schiorii din România. Se redeschide S-ul mare, cea mai râvnită porțiune de pârtie din Lupului, închisă din 2012. În fapt este o pantă de aproximativ 40-50 grade. Această pantă este dedicată exclusiv schiorilor profesioniști.

Pe Facebook, Casa Craita a scris: „SURPRIZA SEZONULUI !!!! Maine 11 ian. S-ul mare va fi deschis pentru prima data dupa multi ani ( 2012) !!! Spor la dat!!!”

Cele mai dificile pârtii din Poiana Brașov sunt pârtia Lupului, Subteleferic și Kanzel, pârtia Sulinar este considerată de dificultate medie, Drumul Roșu — dificultate medie-ușoară, iar pârtiile Bradul și Stadion sunt considerate pârtii ușoare, informează agerpres.ro.

Tarifele la transportul pe cablu s-au majorat față de sezonul trecut cu 3%, astfel că o urcare simplă cu telecabina costă 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru copii, iar urcare și coborâre 35 de lei pentru adulți și 17 lei pentru copii.

Cartelele pentru telecabine, telegondolă, telescaune și teleschiuri costă, în funcție de numărul de puncte, între 30 de lei pentru o cartelă cu șase puncte — adulți și 15 lei pentru copii, până la 550 de lei pentru o cartelă cu 240 de puncte — adulți și 290 de lei pentru copii. Abonamentele costă de la 145 de lei pentru adulți/ zi și 80 de lei pentru copii, până la 550 de lei adulți / șase zile și 280 de lei pentru copii, aceeași perioadă.

Pentru săniuș, prețurile sunt cuprinse între 20—15 de lei/oră adulți și 15-10 lei pentru copii, prețul crescând în funcție de câte ore se stă în parcul unde este pârtia.

Revenim cu detalii!