România devine Romafia! Liviu Dragnea vrea să-i păcălească pe protestatari. Vezi cum va adopta grațierea și anularea abuzului în serviciu

Potrivit unor surse politicie citate de hotnews.ro, guvernul lui Liviu Dragnea s-a decis cum să aprobe grațierea și să anuleze abuzul în serviciu. Printr-o șmecherie.
Trebuie știut faptul că dezincrimnarea abuzului în serviciu este dorința cea mare a sutelor de primari, consilieri locali, funcționari, parlamentari. 15,000 de dosare vor fi închise, o spune chiar Liviu Dragnea.

Astfel, guvernul lui Drganea, va trimite în Parlament pentyru discuții/aprobare legea grațierii DAR va anula abuzul în serviciu prin Ordonanță de urgență! Politicienii scapă de dosare, rămân cu banii furați iar cei din pușcării nu vor fi grațieați, ei fiind doar folosiți de PSD în acest joc.

Modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, care vizeaza dezincriminarea mascata a abuzului si neglijentei in serviciu, a conflictului de interese si desfiintarea de facto a institutiei denuntatorului se vor face prin ordonanta de urgenta si va fi cel mai probabil adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, au declarat pentru HotNews.ro surse politice.

Potrivit acestora, a fost eliminata conditia plangerii prealabile a institutiei pentru ca fapta de abuz in serviciu sa constituie infractiune si a mai scazut pragul prejudiciului, stabilit initial la 200 de mii de lei.

Nu este clar daca a scazut sub 100.000 de lei, suma la care se ridica prejudiciul in dosarul lui Dragnea. Pe de alta parte, masura gratierii va fi propusa intr-un proiect de lege trimis spre dezbatere Parlamentului.