România „adevărată” a preluat puterea. Vezi o comparație între miniștrii lui Cioloș cu cei ai lui Dragnea:

(Last Updated On: January 3, 2017)

România „adevărată” a preluat puterea. Cei care îi urăsc pe românii din străinătate cu toate că au copii acolo la muncă l-au delegat pe Liviu Dragnea să le dea pensii și salarii la bugetari. Altceva nu mai contează. Corupție, minciună, sunt acceptate cu zâmbetul pe buze de românii „adevărați”

Pe Facebook, Laurențiu Dincă a fîcut o comparație interesantă:  În locul lui Cioloș a venit Dragnea.
– La Ministerul Economiei, în locul lui Costin Borc – Doctorat în Economie, Wisconsin Madison, a venit fostul director al Poștei Române, Alexandru Popescu, are încasa în 2015 un bonus de performanță de 135.418 lei, deși Poșta e la un pas de faliment.


– La Ministerul de Externe, în locul lui Lazăr Comănescu – Doctor în relații internaționale, diplomat de carieră, a venit Teodor Meleșcanu, comunist de carieră.

– La Ministerul de Interne, în locul lui Dragoș Tudorache – omul care a introdus sistemul video în secțiile de votare, vine Carmen Dan, o fostă funcționară din Teleorman, pe care o recomandă relația apropiată cu Dragnea.

– La Ministerul Educației, în locul lui Mircea Dumitru, rector al Universității din București, membru în comisia care a constant plagiatul lui Ponta, vine Pavel Năstase, un susținător al lui Ponta.
– La Ministerul Justiției, în locul Rlucăi Prună, vine Florin Iordache, cel care a inițiat și coordonat „Marțea Neagră”.

– La Ministerul Muncii, în locul lui Dragoș Pîslaru vine Olguța. OLGUȚA. Olguța. Atât aici.
– La Ministerul Sănătății, în locul lui Vlad Voiculescu, singurul ministru care începuse lupta contra mafiei din sistemul de sănătate, vine Florian Bodog, om din sistem, bănuit de plăgiat.

– La Ministerul Transporturilor, în locul lui Petru Sorin Bușe, cu experienţă de peste 25 de ani în industria auto globală, între septembrie 2010 şi mai 2015 fiind vicepreşedinte al Inginerie Renault Globale şi Directorul General al Renault, vine Răzvan Cuc, demis din guvernul Cioloș, fără experință în domeniu, un domn de la Giurgiu.

Cam atât”.

Tot pe Facebook, Lucian Mindruta ne îndemnă să nu fim supărați pe Dragnea și ai lui.  „Nu inteleg ce va indignati citind lista guvernului.

Asta e Romania adevarata. Astia sunt oamenii care ii conduc judetele. Astea sunt carierele celor care n-au inventat nimic, n-au studiat la Oxford, n-au abuzat de MBA-uri.

Asta e Romania cea multa si medie.Pai pana cand credeati ca va pot conduce exceptiile?

Asta e sensul votului din 11 decembrie si Dragnea l-a suprins foarte bine:Oamenii simpli, multi si ignorati ca o rusine nationala si-au numit in functie varfurile.

Pentru ca ei au puterea numerelor si nu mai vor sa fie jigniti de puterea inteligentei.Pentru ca oamenii simpli si multi nu mai vor sa fie umiliti de spectacolul succesului cocotat la putere.

Dreapta n-a reusit sa inteleaga mecanismul asta psihologic.Pana una alta, doar PSD are tehnologia si merge la sigur cu ea aproape de fiecare data.

Asa ca ne suparam degeaba: Romania profunda s-a intors la putere”.