Reacția polițistului Marian Godina la vestea că șeful lui, ministru de Interne, a fost numit senatoarea care s-a certat cu el în scandalul librăriilor din Teleorman

(Last Updated On: January 3, 2017)

Polițistul Marian Godina, ca de altfel toți românii, au avut astăzi surpriza să afle că Liviu Dragnea a numit-o ministru de Interne, pe fosta sa colaboratoare, secretară de școală, Carmen Daniela Dan.

Aceasta, aleasă senatoarea la parlamentarele din decembrie, este propunerea PSD pentru funcția de ministru de Interne. Din 2014, a fost prefect al județului Teleorman. Recent, numele ei a apărut în presă după ce l-a contrazis pe Marian Godină, care a afirmat că nu există nicio librărie în Teleorman, și a susținut că în acest județ există 255 de firme care fac comerț cu cărți, informează digi24.ro.

Într-o postare pe Facebook în care polițistul Marian Godină povestea de ce nicio librărie din județul Teleorman nu a dorit pe raft cartea sa „Flash-uri din sens opus”, acesta a dezvăluit că a aflat că în județul Teleorman nu există nicio librărie. La scurt timp, Carmen Daniela Dan, pe atunci prefect de Teleorman a ținut să îl contrazică pe polițist.

Pe Facebook, Carmen Daniela Dan a confundat librăriile cu societățile comerciale care vând cărți ăn chioșcuri:

TELEORMANUL NU ESTE UN JUDEȚ DE INCULȚI ȘI AGRAMAȚI! Dacă un teleormănean caută o carte în județul lui are toate șansele să o și găsească!


Conform datelor oficiale de la Registrul Comerțului, nu mai puțin de 255 de firme din Teleorman au autorizat comerțul cu cărți. La nivelul oraselor si municipiilor avem:
Alexandria – 49;
Turnu Măgurele – 13;
Roșiori de Vede – 23;
Zimnicea – 4;
Videle – 16”.

În această seară, polițistul Marian Godina a reacționat la vestea că această senatoare a devenit ministrul de Interne, automat șeful lui: „Am primit azi câteva zeci sau chiar sute de mesaje în care eram “atenționat” în legătură cu noul ministru de interne, aşa că simt să vă spun că am luat la cunoştință.

Ce să zic…îi urez succes în activitate şi sper să nu confunde căruțele cu maşinile de poliție, aşa cum a confundat buticurile şi gheretele de ziare cu librăriile”.