PSD și ALDE te iubesc, protestatarule:„Naziști… Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară”

(Last Updated On: January 20, 2017)

Coaliția de guvernământ  PSD și ALDE s-a arătat deranjată de protestele de zilele trecute împotriva Ordonanței de amnistie și grațiere. Vicepreședintele ALDE, Cătălin Beciu, a transmis un mesaj jignitor la adresa protestatarilor care au ieșit zilele acestea în stradă.

Acesta a scris într-o postare pe Facebook că protestul care a avut loc, miercuri seară, în Bucureşti reprezintă ”prima manifestaţie nazistă din ultimii 70 de ani din România”, iar participanţilor la protest le-a transmis: ”Animalelor, mi-e scârbă de voi!”.

”Ieri a avut loc prima manifestaţie nazistă, din ultimii şaptezeci de ani, în România. Au iesit nişte cretini care vor tortură în locul privării de libertate şi lagăre de exterminare în locul închisorii”, a scris vicepreşedintele ALDE.

El a afirmat că participanţii îi provoacă repulsie şi i-a caracterizat drept ”animale”. ”Mai vor şi încălcarea Constituţiei, care garantează dreptul la demnitate şi la tratament uman. Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toţi ăia care aţi fost pe stradă, aseară. Atât de scârbă încât aş ieşi împotriva voastră, tot acolo, în stradă. Doar că vreau să fiu sigur că pot să respect Constituţia, care vă garantează dreptul la viaţă… Astăzi, nu sunt sigur. Fac spume când văd nazişti. Multe spume. Jos Kovesi, Iohannis, Mungiu Micţiunedi şi, în general, jos cretinii şi naziştii!”, a afirmat Cătălin Beciu.

Acesta a completat mesajul, după postarea sa pe reţeaua de socializare: ”A, ştiu că limbajul nu-i politic. Şi? Sunt om de afaceri”, informează digi24.ro

Cătălin Beciu a fost secretar de stat, în anul 2015, la Ministerul Energiei, IMM-urilor şi Mediului de Afaceri.