Proteste la Cluj și București împotriva PSD: „Victor Ciorbea, ești demis!”

(Last Updated On: January 9, 2017)

La Cluj și București se anunță primele proteste împotriva PSD după ce Avocatul Poporului a decis să apere un infractor condamnat, Liviu Dragnea, pentru a-i permite să conducă România.

Dorința lui Victor Ciorbea de a ataca la CCR legea care-i interzice lui Liviu Dragnea să ocupe funcția de premier a declanșat o revoltă pe Facebook care s-a materializat într-o petiție cu 130,000 și proteste anunțate pentru miercuri.

Organizator Protest: Victor Ciorbea, ești demis!
„Miercuri, de la ora 18.00, ne adunăm la Universitate pentru a-i cere demisia celui care, din avocatul nostru, al poporului, a devenit avocatul unui grup de condamnați penal.

Din momentul în care a fost investit în funcție, Victor Ciorbea i-a apărat, rând pe rând, pe Oprescu, Adamescu, Dragnea și alți corupți, uitând de abuzurile îndreptate împotriva unor simpli cetățeni.
Cluj – https://www.facebook.com/events/1203916646312726/

E timpul sa ii anuntam ca toate astea au o limita: pe agenda societatii nu figureaza problemele condamnatilor cu legea. Protestam pentru principii ale democratiei, nu impotriva votului celorlalti – care ni se pot alatura”.

Protestul de la București are loc în Piața Universității de la ora 18:00 iar cel de la Cluj în Piața Unirii tot de la 18:00.