NESIMȚIȚI! Guvernul PSD a dat Grațierea și a scos abuzul din Codul Penal în această noaptea, fără să anunțe, ca hoții

România s-a transformat în Romafia în această seară. Guvernul PSD a dat noaptea, fără să anunțe, ca hoții, ordonanțele pentru Grațiere și dezincriminarea abuzului în serviciu. Ordonanțele au fost date în această seară de omul lui Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu.

Pe Facebook, Cristian Ghinea Le-au adoptat la guvern. In miez de noapte ca borfasii. Guvernul penal.NESIMȚIȚI! Guvernul PSD a dat Grațierea și a scos abuzul din Codul Penal  în această noaptea, fără să anunțe, ca hoții 1

Lucian MindrutaDragi alegatori care ne-ati adus aici:sper sa va tina de cald. Sper sa va tina de foame. Sper sa va tina de urat. Sper sa va tina de sase (da, nu sunteti asa de diferiti!).

 

si stiti si voi

ca de-asta i-ati votat. Si de-aia nu spuneti nimic acum. Si de-aia nu iesiti sa ziceti “nu in numele meu!”

Pentru ca nu v-a placut ideea de cinste. Pentru ca era ceva in neregula cu Romania regulilor. Pentru ca era ceva dubios ca tara sa fie condusa de un ne-dobitoc. De un ne-agramat. De un ne-ticalos!

Sper sa fiti multumiti, dragi alegatori!

In numele vostru ies hotii din puscarie!

In numele vostru, 3 milioane, dreptatea e izgonita din Romania!

Sper sa va tina de cald. Sper sa va tina de foame.

Altceva oricum n-au pentru voi. Decat praful de pe toba si patul gol din puscarie”.

Laurențiu DincăTOT. AU DAT AMBELE ORDONANȚE. TOȚI SCAPĂ. E gata. Și amnistie și grațiere.
Alex Costache: Au dat ordonanta. Dragnea scapa de procesul secretarelor pt ca prejudiciul e de doar 108.000 de lei si ei au stabilit ca o conditie pt abuzul in serviciu un prag de 200.000 de lei. Doar prejudiciile de peste 200.000 de mii de lei reprezinta infractiune

Revenim cu detalii!