MOBILIZARE! Un cal este ținut pe câmp în frig, româniii sunt rugați să-l salveze! „ Eu ii pot oferi un adapost si toata dragostea din lume, voi ma puteti ajuta? Daca asteptam sa intervina autoritatile acel amarat va pieri inghetat! Am fost la stapan acasa astazi!

(Last Updated On: January 10, 2017)

Un cal este ținut în frig pe câmp, la un pas să înghețe, deoarece proprietarul nu are condiții să-l țină. Nici măcar să-i dea de mâncare. Sandoiu Daniela din Buzău îți propune să-l salvezi. Poți?

Pe Facebook, Sandoiu Daniela a scris: Va mai amintiti de el?! Calutul care a stat mai bine de o saptamana in camp, in frig, scormonind prin zapada!!! Atunci cand l-am postat multi au venit cu idei si comentarii,acum vreau sa va spun un lucru!

Daca asteptam sa intervina autoritatile acel amarat va pieri inghetat! Am fost la stapan acasa astazi! A reusit sa puna un nailon deasupra lui pe niste pari!!!

Omul a recunoscut ca nu are conditii,ca nu are ce sa ii dea sa manance!!! Calutul are in jur de 6 ani!!! Pretul lui este de 1500 ron!!!!

Credeti ca impreuna vom reusi sa strangem aceasta suma si sa ii oferim sansa la viata buna pe care o merita orice suflet?! Eu ii pot oferi un adapost si toata dragostea din lume,voi ma puteti ajuta sa strang aceasta suma?!!!! Poate ca pentru multi nu e o suma mare insa pentru noi….este!!!!

Ce ziceti?! Reusim?!”