Grațierea infractorilor propusă de PSD comentată de polițistul Marian Godina. Ar trebui să mai meargă la serviciu polițistul dacă politicienii îi eliberează pe infractori?

(Last Updated On: January 18, 2017)

Liviu Dragnea, șeful PSD l-a lăsat astăzi pe Sorin Grindeanu să dea o lege de grațiere pentru a se elibera pușcăriile aglomerate. Cei de la PSD nu pot explica de ce sunt grațiate și pedepsele date cu suspendare, în acest caz infractorii fiind în libartate, chiar la conducerea Camerei Depuitaților, și nu în pușcării. Marian Godina are o explicație.

Pe Facebook,  Marian Godina a scris:  „Ieşind azi la o cafea cu un prieten, am început să discutăm despre grațiere şi sa găsim argumente pro şi contra. I-am zis că din punctul meu de vedere, supraaglomerarea din închisori e un argument pro grațiere, la care el mi-a răspuns:

-Atunci de ce sunt grațiați şi cei care au condamnări cu suspendare? Că aia nu aglomerează nicio puşcarie, sunt acăsucă, bine mersi.

-Din acelaşi motiv sunt grațiați şi ăia, i-am replicat.
-Cum adică?

-Parcă eşti greu de cap…cum adică? Adică sunt unii care sunt deja condamnați cu suspendare şi există riscul ca la a doua condamnare să primească cu executare. Si uite aşa, ar ajunge la bauhaus şi iar l-ar supraaglomera”.