(Foto) Vezi cum arată Mihaela, soția premierului Sorin Grindeanu

(Last Updated On: January 4, 2017)

Mihaela, soția noului premier Sorin Grindeanu, și-a dezactivat contul de Facebook după ce acesta a fost propus de Liviu Dragnea să conducă țara.

Sorin Grindeanu, seful Consiliului Judetean Timis si, pentru o scurta perioada, ministru al Comunicatiilor in Guvernul Ponta, este obisnuit cu expunerea in presa, mai ales ca a ocupat functii importante. In schimb, sotia sa, Mihaela, a fost ignorata de presa pana cand acesta a devenit propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, informează wowbiz.ro.

Cei doi sunt căsătoriți au împreună doi copii. Doamna, deține o societate comercială care se ocupă cu comerțul produselor farmaceutice. Firma se numește Duofarm SRL și în anul fiscal 2015 a fost pe pierdere.

Soția lui Sorin Grindeanu este născută pe data de 25 septembrie 1975 și are 41 de ani. Mihaela s-a născut în Timișoara unde locuiește și acum alături de posibilul viitor premier.

Mihaela Grindeanu și-a dezactivat astăzi profilul de Facebook în urma valului de interes stârnit asupra sa, după ce Sorin Grindeanu a fost propus de Liviu Dragnea ca premier al României, scrie e huff.ro.