EROII zilei de astăzi când România a spus NU infractorilor susținuți de PSD!

(Last Updated On: January 18, 2017)

PSD a fost la un pas astăzi să producă o mare bucurie infractorilor, cu și fără carnet de partid. Liviu Dragnea, cu ajutorul omului său de încredere, premierul Sorin Grindeanu, scăpa de dosare și ajungea premierul României.

Eroii zilei de astăzi au descoperit planul PSD, au acționat în prima linie iar noi mai existăm ca stat democratic și nu acaparat total de infractori.

Pe Facebook, fostul ministru Vlad Voiculescu i-a enumerat pe eroii de astăzi: „În toată mizeria aceasta pregatită mârșav de PSD si ALDE eu unul simt că datorez astazi MULȚUMIRI câtorva oameni:

 

– Presedintelui Klaus Iohannis – care mi-a arătat că nu am stat degeaba la coadă la vot în 2014 când deja începuseră să ne spună că trebuie să fim “mândri că suntem români” … și conduși de hoți! – DANKE!

– Ziaristului care a insistat de o saptamina ca guvernul pregateste amnistia (mascata in dezincriminare) si gratierea: Dan Tapalaga / Hotnews. Chapeau!

– acelor jurnaliști și membri ai societății civile care au preluat subiectul și l-au tratat cum se cuvine;

Procurorului General Augustin Lazar;

– Procurorului Șef al DNA Laura Codruța Kövesi;

– și lista ar putea continua cu toți cei dintre dumneavoastră care au urmărit, analizat și reacționat într-un fel sau altul la această mizerie!

DECI MAI SUNT OAMENI…
Nu este totul pierdut!

Si mai este o multumire pe care o preiau cuvânt cu cuvânt (copy paste) de la Catalin Tenita:

“Draga sursa a HotNews care ai povestit despre ordonante, esti un om nobil. Nu stiu daca esti cineva de la PSD sau cineva din administratie, dar prin faptul ca ai tras semnalul de alarma (cu riscurile de rigoare) si ai oprit astfel – cel putin pentru moment – o mizerie ingrozitoare, ai dovedit ca esti un om cu o constiinta civica extraordinara.

Esti un erou, mult mai erou decat multi detinatori de medalii oficiale.

Meriti multumiri din partea tuturor celor care, fara tine, astazi si in zilele urmatoare, s-ar fi simtit absolut injositi, indobitociti de o putere absolut arbitrara.
Multumesc.”