DOVADA că Dragnea va da ordonanța cu abuzul în serviciu, MIERCURI! 1,000 de politicieni, primari, consilieri, funcționari scapă de dosare penale!

Liviu Dragnea, șeful PSD și cel care a pus premierul și miniștrii în funcție se dă „lovit” în privința ordonanței, spune că nu știe nimic, doar pentru a nu fi acuzat de trafic de influență. Miercuri, omul său din Guvern, Sorin Grindeanu, va da ordonanța.

În această seară, Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM)  a postat pe site că mâine va discuta Ordonanța de urgență care modifică abuzul în serviciu la cererea Guvernului. Cererea a fost trimisă în această seară.
DOVADA că Dragnea va da ordonanța cu abuzul în serviciu, MIERCURI! 1,000 de politicieni, primari, consilieri, funcționari scapă de dosare penale! 1

Anunţul de pe site-ul CSM

„Ordinea de zi din data de 01 februarie 2017 ora 09:00

Solicitarea Ministerului Justiției, de avizare, de către Consiliul Superior al Magistraturii, în temeiul art. 38 alin. (3) din Legea nr. 317/2004, a proiectului de Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală, transmis Consiliului la data de 31.01.2017.”

În completarea anunţului, apărut pe site-ul CSM în jurul orei 21:30, se precizează faptul că proiectul OUG a fost trimis CSM pe 31.01.2017.

DOVADA că Dragnea va da ordonanța cu abuzul în serviciu, MIERCURI! 1,000 de politicieni, primari, consilieri, funcționari scapă de dosare penale! 2
Revenim cu detalii!