Cea mai bogată româncă a dat lovitura la Bolywood! Are o avere de 3 miliarde de dolari

(Last Updated On: January 4, 2017)

Anca Neacsu, o fostă Miss România, este cea mai bogată româncă din lume cu o avere estimată la 3 miliarde de dolari. Povestea ei însă nu este lipsită de scandaluri, atât ea cât și soțul ei fiind arestați pentru corupție.

Fosta câștigătoare a Miss România s-a născut la Galați cu 28 de ani în urmă. Ea l-a întâlnit în 2006 pe Abhishek Verma, cel mai important jucator pe piata de arme din India. Românca a lansat o companie de producţie şi distribuţie a filmelor indiene, iar afacerea este una de milioane, informează click.ro

Anca Neacşu a plecat în urmă cu mai mulţi ani din România, l-a cunoscut pe miliardarul Abhishek Verma, un afacerist din India cu o avere fabuloasă, cu care s-a măritat nu după mult timp.

Cei doi au dus o viaţă lipsită de griji, însă, în 2012 au fost arestaţi de Serviciile de Informaţii din India, în urma unui scandal privind comerţul cu aparatură militară. Abhishek Verma a fost acuzat că a primit o mita de 530.000 de dolari pentru a facilita un contract de vânzare de armanent între o firmă din Elveţia şi guvernul de la New Delhi.

Românca şi soţul ei au stat aproape patru ani în închisoare, s-au declarat tot timpul nevinovaţi, au fost eliberaţi, şi s-au pus pe treabă. Recent, Anca Neacşu a anunţat că a demarat, alături de soţul ei, o nouă afacere care le va aduce o mulţime de bani.

Cei doi au pus bazele unei companii care distribuie în toată lumea filmele de la Bolywood, dar care le şi produce. Deşi are afaceri în mai multe domenii, gălăţeanca a intrat acum şi în lumea cinematografiei.