(Video) Lovitură pentru PSD! Tăriceanu încă nu s-a întâlnit cu Liviu Dragnea iar când a fost întrebat direct dacă va prelua conducerea PNL a evitat să răspundă. Vezi aici Video:

(Last Updated On: December 15, 2016)

Călin Popescu Tăriceanu a susținut în urmă cu puțin timp o declarație în care a făcut câteva dezvăluiri interesante. A început prin a da lecții PNL cum să se poziționeze politic în viitor pentru a fi compatibili politic apoi a spus că încă nu s-a întâlnit cu Liviu Dragnea. Totul în contextul în care lui Tăriceanu i s-a propus să devină șeful PNL și premierul României într-o alianță anti-PSD  formată din PNL, ALDE, USR și UDMR.

„Nu am făcut contacte oficiale cu cei de la PNL dar am primit diverse semnale și am văzut declarațiile de bunăvoință. În ceea ce privește PNL-ul am să vă spun o chestiune. Senzația mea este că PNL-ul încearcă să găsească o soluție prin care încearcă să iasă din încurcătură.

Astea sunt demersuri politice și  jocuri politice.  Suntem pe poziții foarte îndepărtate unii de alții, așa cum s-a văzut în ultimii doi ani. Nu mă simt confortabil atâta vreme cât văd că nu s-a schimbat nimic fundamental, ci totul este, repet, o încercare de a ieși din impas.”

Întrebat dacă s-a întâlnit cu președintele PSD Liviu Dragnea, acesta a spus:
„Am vorbit la telefon dar nu am făcut o întâlnire pentru că așteptăm cu toții să vedem câte mandate avem și validarea Parlamentului pentru a putea a face pașii următori așa cum sunt înscriși în Constituție”.

Întrebat direct dacă va prelua conducerea PNL Tăriceanu a evitat să răspundă!

Vezi aici Video:

Ar fi bine PSD să facă Guvernul sau ALDE să se alieze cu PNL , USR și UDMR să formeze un guvern?