SURPRIZĂ! Îi va părăsi ALDE pe cei de la PSD? Vezi ce i s-a promis lui Tăriceanu să facă guvern alături de PNL, USR, PMP și UDMR:

(Last Updated On: December 14, 2016)

Astăzi a ieșit la iveală un plan bombă care îi va trimite în opoziție pe cei de la PSD chiar dacă acest partid a câștigat categoric alegerile parlamentare. Lui Tăriceanu i s-au propus două lucruri care sunt imposibil de refuzat.

Traian Băsescu a declarat în această seară la România TV că lui Tăriceanu i s-a propus să devină președintele PNL printr-o fuziune ALDE-PNL. Tăriceanu, se pare că este bine văzut de mare parte dintre peneliști și are o cotă mare de încredere la public.

Dacă devine președintele PNL atunci el va fi numit și premierul României în fruntea unei coaliții formate din PNL (CU ALDE), USR, PMP și UDMR. Astfel, PSD rămâne în opoziție.

De văzut dacă acest scenariu care circulă în presa națională se va confirma.

ALDE a transmis în această seară un comunicat prezentat de stiripesurse.ro: ”Referitor la informaţiile apărute în presă cu privire la posibilitatea desemnării unui prim-ministru din partea ALDE cu susţinerea PNL, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor face următoarele precizări:

Propunerea de prim-ministru pe care Alianţa Liberalilor şi Democraţilor o va sprijini în cadrul consultărilor cu Preşedintele României, după validarea mandatelor parlamentarilor, va fi stabilită după discuţia cu Partidul Social Democrat.”